Activiteiten

SPORT & BEWEGING

Sporthal

DE BEEMD IN BEWEGING

Voor sport en beweging kunnen scholen, verenigingen en diverse sportgroepen terecht in de moderne goed uitgeruste sporthal die onderdeel uitmaakt van Dorpshuis De Beemd.
Voor meer informatie omtrent de beschikbaarheid en mogelijkheden van de sporthal kun je een bericht sturen naar communicatie@debeemdoudalblas.nl

Moderne en goed uitgeruste sporthal
Accommodatie met veel mogelijkheden
Geschikt voor diverse sportactiviteiten
Sportieve kinderfeestjes
sporthal-1
sporthal-2
sporthal-4
foa-logo

Ervaar het plezier, de creativiteit, persoonlijke aandacht en samenwerking tijdens onze springgroep lessen.
Wij zijn de springgroep en trainen wekelijks met veel plezier in de gymzaal van Dorpshuis de Beemd op vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur onder leiding van trainer Joyce. Ons jongste lid zit in groep 1 en het oudste lid in de 2e klas van het voortgezet onderwijs. Springen is niet verbonden aan een leeftijd en door te werken in verschillende groepen en bewegingen sport je altijd met leeftijdsgenootjes op een niveau dat passend is. Als trainer ben ik enorm trots op dit team. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en helpt elkaar.
Wist je dat.. de kinderen van de springgroep in Oud-Alblas, Bleskensgraaf, Streefkerk, Molenaarsgraaf en Brandwijk woonachtig zijn!? En dat.. de ouders elkaar helpen door een zeer goede samenwerking omtrent het vervoer op de heen en terugweg.

Extra's:

Fit on air maakt gebruik van airtracks welke zijn opgeslagen in dorpshuis de Beemd.
Ook is er ieder kwartaal een leuk evenement of een uitstapje met het gehele team wat bij de prijs van het abonnement is inbegrepen. Een terugblik naar afgelopen jaren: een tocht op de step door het prachtige Molenlanden, demonstratie, watergevecht, suppen, apenkooien, outdoor trampolinepark, lasergamen, Koningsspelen, bingo en bowlen.

Nieuwsgierig geworden? Check fitonair.nl/springgroep

Scroll naar boven