Zalenverhuur

Over DE BEEMD

Multi purpose locatie

DORPSHUIS DE BEEMD

Vieren, vergaderen en ontmoeten

De Beemd is is geschikt voor feesten, zakelijke bijeenkomsten, trainingen, en evenementen voor groepen tot ruim 200 personen.
Zo hebben we  trouwarrangementen met diverse catering mogelijkheden en een optie voor een DJ. Voor onze zakelijke klanten zijn er verschillende opties zoals  een Koffie & Thee buffet al dan niet gecombineerd met een lunchbuffet.

De Beemd fungeert ook als een echt dorpshuis voor de inwoners van Oud-Alblas. Er worden regelmatig sociaal-culturele en sportactiviteiten georganiseerd. Gewoon even binnenlopen voor een praatje met een kopje koffie of een borrel. Bij onze snackcorner kun je terecht voor verse friet en een lekkere snack. Geen tijd om te blijven? Afhalen kan ook!

 

Het gebouw beschikt over twee grote zalen, de 'Hooizolder' en de 'Waterzolder' en een kleinere vergaderruimte gelegen op de eerste etage liefkozend het 'Kippenhok' genoemd. Onze ruime en moderne gymzaal wordt gebruikt door scholen, verenigingen en diverse andere sportactiviteiten.

De ruime parkeergelegenheid, gunstige ligging en goede bereikbaarheid maken De Beemd een top locatie voor talloze doeleinden.
We helpen je graag bij het organiseren van jouw middag- of avondarrangement geheel op maat naar jouw wensen.

Interesse? Maak een afspraak voor een bezichtiging van De Beemd of neem direct contact op en we bespreken gezamenlijk de wensen en mogelijkheden om van jouw evenement een geslaagde happening te maken.

Lounge

BAR & TERRAS

Wanneer je het Dorpshuis binnenloopt kom je binnen in onze grote maar gezellige 'huiskamer' ook bekend als de 'Hooizolder'. Achterin de Hooizolder staat de bar met links de naast gelegen pooltafels en dart opstelling en rechts de toegang tot ons terras  met diverse zitjes waaronder lounge seats met tafelhaarden.

Gezellig borrelen met vrienden of collega's en tussendoor een potje poolen, biljarten of darten. Cheers!

Smullen

SNACKCORNER

Lekker genieten van onze friet en snacks in het dorpshuis of op het terras met een heerlijk ijsje toe. Je bent bij ons van harte welkom voor een De Beemd burger, verse friet en een lekkere snack of een rijk belegd broodje.
Blijf eten in onze gezellige 'huiskamer' bij de bar of geniet bij mooi weer van ons terras met lounge zitjes en bartafels met stoelen met uitzicht over de weilanden.
Geen tijd om te blijven eten? Afhalen is ook mogelijk.

That's (n)ice

COOLBREAK ICE CREAM

De coolste ijsvariaties zijn mogelijk met Coolbreak softijs.
Van ijs op een eetbaar hoorntje naar een super deluxe sundae of een fantasievolle ijscoupe in trendy smaken met heerlijke toppings. Het lekkerste ijs met de feestelijkste sauzen, siropen en dips.

Coolbreak ice collage duo
Scroll naar boven