Business

ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN

Brainstormen

WERKEN AAN DE TOEKOMST

Zoek je voor jouw bedrijf een bijzondere locatie om in alle rust te kunnen vergaderen, die belangrijke presentatie te geven of een meeting of training te organiseren?
De Beemd is prachtig gelegen in het idyllische polderlandschap van Oud-Alblas met ruim voldoende parkeergelegenheid en ligt 2,5 km van de A15.
Door de rustige ligging en moderne faciliteiten kunnen de deelnemers zich volledig concentreren op de inhoud. Je kunt gebruik maken van een beamer, microfoons en flip-over.
Onze vergaderzalen zijn voorzien van razendsnelle Wifi. Maak eenvoudig en gratis verbinding met het netwerk via je smartphone, tablet of laptop. Bovendien beschikken we over voldoende stopcontacten om de apparatuur op te laden.

Hard werken maakt hongerig en dus kun je gebruik maken van onze cateringservice in de vorm van een koffie en thee buffet of frisdrank & snacks.
Tevens kun je besluiten een zakelijk arrangement uit te breiden met een lunchbuffet bestaande uit o.a. verse belegde harde en zachte broodjes en vers fruit.
Uiteraard is het ook mogelijk om een lunch samen te stellen op basis van jouw wensen.

Neem voor meer informatie contact met ons op of maak een afspraak voor een bezichtiging van onze faciliteiten.

ONZE VERGADERZALEN

De Beemd beschikt over 2 besloten vergaderzalen:

  • De Waterzolder van ca. 88m2 met maximaal 60 beschikbare zitplaatsen in een tafelopstelling. In een opstelling met stoelen geplaatst in rijen zijn er meer zitplaatsen beschikbaar.
    € 130,00* per dagdeel van 3 uren - Extra uur € 17,50
  • Het Kippenhok met maximaal 12 beschikbare zitplaatsen is gelegen op de 1e etage.
    € 30,00* per dagdeel van 3 uren - Extra uur € 10,00

*Voor stichtingen en verenigingen gelden er gereduceerde prijzen op aanvraag.

Team building

MEETINGS & TRAININGEN

Dorpshuis De Beemd is rustig gelegen, ruim opgezet en biedt voldoende parkeergelegenheid oor het geven van bedrijfstrainingen en is geschikt voor (hybride) meetings. Onze vergaderzalen zijn voorzien van razendsnelle Wifi en voldoende stroompunten voor het opladen van laptops, telefoons e.d.
Tevens kun je gebruik maken van onze moderne faciliteiten en het zakelijk arrangement uitbreiden met een koffie & thee of frisdrank & snacks buffet of met een uitgebreid lunch buffet.

Focus

FLEX WERKPLEK

Op zoek naar een flex werk plek waar je heerlijk rustig kan werken en af en toe even de benen kan strekken in het polderlandschap onder het genot van een kopje koffie en een lekker belegd broodje? Wees welkom! De Beemd is voorzien van een goede Wifi verbinding en je laptop en telefoon opladen is ook geen probleem.

Lekker chillen

VRIJDAGMIDDAGBORREL

Zo de werkweek zit erop. Tijd voor een welverdiende vrijdagmiddagborrel.
Of je hebt met een groep collega's of jouw team even een ontspanningsmomentje verdient.
Bier van de tap, alcoholvrij bier, frisdrank en wijn vergezeld van een uitgebreid bittergarnituur om zo samen even te ontspannen en het weekend in te luiden. Cheers!

Team spirit

BEDRIJFSEVENEMENT

Als bedrijf iets te vieren of op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld een teambuilding dag?
De Beemd is een multipurpose locatie en is rustig gelegen met veel parkeermogelijkheden. Door de ruime opzet van het dorpshuis zowel binnen als buiten en onze moderne faciliteiten is dit een top locatie voor menig evenement.

Scroll naar boven