Party time

FEESTARRANGEMENTEN

Zaalverhuur

FEESTVIEREN DOE JE BIJ DE BEEMD

Iets te vieren en op zoek naar een perfecte locatie voor jouw feest? Dorpshuis De Beemd kan voor een passende invulling zorgen. Met onze besloten zalen, bar en terras maken we van elk feest een geslaagd evenement.
Ben je van plan in het huwelijksbootje te stappen en wil je dit met familie en vrienden al swingend vieren op de beats van een DJ?
Of wil je de hele familie optrommelen voor een middagarrangement met een uitgebreid lunchbuffet omdat Oma 80 wordt of omdat het gewoon fijn is iedereen weer eens bij elkaar te zien?

Wij zijn  flexibel en helpen je graag bij het organiseren van jouw middag- of avondarrangement geheel naar jouw wensen.
Interesse? Maak een afspraak voor een bezichtiging  en we bespreken gezamenlijk de wensen en mogelijkheden om van jouw evenement een geslaagde happening te maken.

Love

BRUILOFT

De belangrijkste dag van je leven vier je natuurlijk in het polderlandschap van Oud Alblas. Dorpshuis De Beemd biedt met diverse zalen, bar en terras plaats voor alle gasten.
Dus zijn jullie op zoek naar een ruim opgezette locatie voor de trouwreceptie en/of -feest, maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Kom gerust langs zodat jullie de locatie kunnen zien en we de mogelijkheden en jullie wensen kunnen bespreken.

Samenzijn

FAMILIEDAG

Wordt het weer eens  tijd om je hele familie te zienen, dan is een familiedag een geweldige manier om dat te realiseren. Wat dacht je van een ontspannen dag  onder het genot van een hapje en een drankje of een uitgebreid (lunch)buffet.
Dorpshuis De Beemd is rustig gelegen in prachtig polderlandschap,  is ruim opgezet en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en alles is gelijkvloers.

Years and years

JUBILEA & MIJLPALEN

Het leven kent vele mijlpalen en soms moet dat gevierd of herdacht worden.
Opa en oma zijn 50 jaar getrouwd.
Jouw steun en toeverlaat gaat  met pensioen.
Na maanden hard werken hebben heeft jouw team een grote  opdracht binnengehaald.
Dat zijn allemaal gebeurtenissen die je gewoon even wilt vieren.

Hip hip hooray

VERJAARDAG

Er is er één jarig, hoera, hoera en dat willen we vieren in Dorpshuis De Beemd!
Nou dat kan ... en hoe! Wij zijn altijd in voor een feestje. Er is van alles  in overleg mogelijk.
Bijvoorbeeld een middag- of avondarrangement met alleen hapjes en drankjes of juist een uitgebreid buffet. Bovendien mag de zaal op dezelfde dag door jullie van tijdelijke versieringen worden voorzien .

Time flies

SWEET 16 ... OR 18

Wordt jouw puber binnenkort 16 en wil je dat groots vieren met familie en vrienden, organiseer dan een Sweet 16 party,
Of misschien word jij binnenkort 18 en wil je vieren dat je eindelijk volwassen bent! Dorpshuis De Beemd is een toplocatie voor jouw feestje. Zie je het al voor je, feestend en swingend op de beats van een DJ?

Boy or girl..

BABY SHOWER

Ben je in blijde verwachting of is je hummel net geboren? Bij ons zijn jullie van harte welkom om dit te vieren. Geen gedoe thuis en je kunt zo volop genieten van dit mooie moment onder het genot van een glaasje blauwe, roze of genderneutrale alcoholvrije bubbles!
Verder schenken we onbeperkt koffie, thee, frisdrank, tapbier en wijn.
Indien gewenst mogen er op die dag door jullie  tijdelijke versieringen  worden aangebracht .
Hapjes: Sandwiches | Cupcakes | Chocolade | Borrelhapjes

Scroll naar boven