Nieuws over De Beemd

Geschreven door Bestuur. Gepost in Nieuws


 

Vloer stort.

Publicatiedatum 11-02-2017

 

Het is alweer enkele weken geleden dat de bouw van De Beemd officieel van start is gegaan.

Inmiddels is het bijna zo ver dat de vloer gestort kan worden.

Als het weer het toe laat, zal op dinsdag 14 februari de vloer gestort worden!

Zo is de realisatie van het dorpshuis weer een stap dichterbij.

 

 


 

Officieel moment start bouw dorpshuis "De Beemd" Oud Alblas.

Publicatiedatum 16-12-16

 

Op maandag 19 december a.s. zal het officiële moment worden gevierd dat de bouw van dorpshuis De Beemd in Oud-Alblas is begonnen. Omdat dit door omstandigheden niet kon gebeuren tijdens het slaan van de eerste paal, is nu het moment gekozen dat de eerste kubel beton voor de fundering wordt gestort.

Als tijdstip is gekozen voor 14:30 uur locatie Beemdweg 9, Oud-Alblas. De handeling zal worden verricht door een tweetal personen, die zich uitermate hebben ingezet voor het verenigingsleven in Oud-Alblas en voor de instandhouding van het bestaande dorpshuis en de realisering van het nieuwe. Na afloop is er een hapje en een drankje in Gemeenschapscentrum Trefpunt, Kon. Wilhelminalaan 1 waar ook gelegenheid tot stellen van vragen is.

We nodigen u van harte uit om bij dit moment aanwezig te zijn!

 


 

Nieuw dorpshuis heet "De Beemd".

Publicatiedatum 11-03-2016

 

Stichting MFA Oud-Alblas schreef eind 2015 een prijsvraag uit voor de naam van het nieuwe dorpshuis. Mevrouw R. Den Hertog won met haar inzending "De Beemd" een diner voor twee bij één van drie geselecteerde restaurants.

Bij haar inzending schreef zij: "Deze naam zal snel vertrouwd klinken. Dagelijks zijn er vele dorpsgenoten, die wandelend, fietsend of op een skateboard enz. 'een rondje Beemd' doen. De betekenis van Beemd is laaggelegen grasland. Hierop wordt het dorpshuis immers gebouwd en zal ook het uitzicht vormen als we van binnen een blik naar buiten werpen. Ook onze jeugd is graag te vinden op "het trapveld" aan de Beemd(weg) en wil na afloop van een potje voetbal natuurlijk graag een consumptie nuttigen in De Beemd."

Ad van der Rhee (voorzitter Stichting MFA Oud-Alblas) overhandigt de dinerbon aan de prijswinnares, mevrouw Rianne den Hertog.

Contactgegevens

Adres: Beemdweg 9
  2969 CD
  Oud-Alblas
Telefoonnummer: 0184 635 931
Emailadres: info@dorpshuisoudalblas.nl